Çal Belediyespor Tarihi Maça Çıkıyor

Çal Belediyespor Tarihi Maça Çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup’ta mücadelesini sürdüren 3 Denizli takımından bir tanesi olan Sarayköy geçen haftalarda düşmüştü. Kale Belediyespor ile Çal Belediyespor, son maçlarını kazandılar.

A+A-

Kale Belediyespor ile Çal Belediyespor, son maçlarını kazandılar. Kale ekibi, 1 puan farkla sıralamada Çal’ın üzerinde yer aldı. Böylece, Çal Belediyespor Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda Denizli Süper Amatör Küme’den BAL’a çıkma mücadelesi verecek.

Çal Belediyespor’un Onursal Başkanı ve Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Play-Out maçını kazanabilecek güçlerinin olduğunu ifade ederek, camiaya mesajlar verdi. Akcan, kendilerinin futbolun sadece futbol olmadığını yaşadığını ve yaşattığını, onlarca çocuğu alt yapıya kazandırdıklarını, ilçenin sosyo-kültürel dokusunun futbolla zenginleştirildiğini, kendi sahalarında oynana maçlara 2-3 bin kişinin geldiğini ve herkesin Çal için tek yürek olduğunu dile getirdi.

Bu şekilde, yaşadığımız Çal coğrafyasında birlik, beraberlik ve kardeşlik tohumlarını da futbol sayesine attık, diyen Başkan Akcan, şimdi o tohumların yeşerdiğini, tarihte ilk kez BAL’da oynadıklarını, mutlaka hatalarının da olduğunu, yaşanan olumlu ya da olumsuzluklardan gerekli derslerin alınacağını söyleyerek, Fedakarca çalışan Kulüp Başkanımız Adnan Tatar ve Çal Garası’nın değerli taraftarları başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“HAYDİ ÇALLILAR ATATÜR STADI’NI DOLDURALIM”

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda Tavas Birlikspor ile oynanacak Play-Out maçına Denizli’de ikamet eden tüm Çallılar’ın davetli olduğunu ifade etti. Akcan, binlerce Çallı’nın Atatürk Stadı’nı doldurarak, maç keyfi, final heyecanı yaşamasını beklediğini belirterek, Haydi Çallılar; Atatürk Stadı’nı dolduralım. Final maçının heyecanı farklı olacak. Takım kadrosu ve taraftarımıza olan güvenim tamdır” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.