Çal Esnafı Sınavı Geçti

Çal Esnafı Sınavı Geçti

Çal Zabıtası tarafından corona virüsü nedeni ile fiyatlara zam yapılıp yapılmadığı kontrol edildi.

A+A-

Denizli’ye bağlı Çal ilçesinde corona virüsü nedeni ile dezenfektan ve  hijyen ürünleriyle gıda ürünlerine zam yapılıp yapılmadığı kontrol edildi.

Başkandan Teşekkür

Ekipler,  ilçe çapındaki bütün marketlerle satış merkezlerinde kontroller gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Çal’da hiçbir firmamızın haksız kazanç sağlamak için fiyatlara zam yaptığı tespit edilmedi, esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Corona virüsünün dünyayı tehdit altına almasının ardından piyasalarda bir çok ürüne fahiş fiyat artışları uygulanmıştı. Çal Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, “Gıda Stoklama Fahiş Fiyat Denetimi” adı altında ilçe merkezi ve ilçe genelindeki önemli satış yerlerinde denetim yaptı. Yapılan denetimlerde her hangi bir olumsuzluk ve fahiş fiyat artışları görülmedi.

Belediye Başkanı Fethi Akcan, “İlçemizde coronayı bahane ederek her hangi bir ürüne fahiş zam yapan esnafımızın olmaması sevindirici. Sadece kolonya ve ıslak mendil için esnaflarımızın yeni siparişlerinde fiyatlar biraz yükselmiş. Genel olarak etik davranan Çal esnafımızı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.