Çameli'de Gündem Yoğun

Çameli'de Gündem Yoğun

Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde, 10 Nisan 2019 günü saat 10:00’da Tören Alanında kutlama programı düzenlendi.

A+A-

Program Sonrası Türk Polis Teşkilatı'nı 174. yıl dönümü nedeniyle Çameli İlçe Emniyetine ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak,Çameli Jandarma Komutanı Ast Kd.Başç. Hamza ÇİL, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,İlçe Daire Amirleri,Polis Şehit Eşi Bediha ÖZDEMİR,Sivil Toplum Kuruluşları Katıldı.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde ilçe protokolüne Yapılan Çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Emniyet Amiri Bilal CİNGÖR ilçe protokolüne ikram da bulundu.İlçe protokolü de tüm polis teşkilatının 10 Nisan Polis Teşkilatının Kuruluş Günü’nü ve Polis Haftası’nı kutlayarak çalışmalarında başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Gökçeyaka 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Kitap Fuarı Etkinliği

İlçemiz Okullarından Gökçeyaka 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu kitap fuarı etkinliği düzenledi. Sene başından beri en çok kitap okuyan öğrencilerin seçildiği etkinlik; Müdür yardımcısı Meltem ATALAY ALTAŞ, Türkçe öğretmeni Mehtap EFE ve Beden Eğitimi Öğretmeni Selman EFE’nin katılımıyla gerçekleşti.

Müdür Yardımcısı Meltem ATALAY ALTAŞ: “Okul olarak sene başından beri en çok kitap okuyan öğrencileri kitap fuarına götürdük. Her Öğrenci Bir Kitap sloganıyla öğrencilere güzel bir anı, dolaplarına yeni kitaplar kazandırdık. Kendimize çok değerli hediyeler aldık çünkü Kitap, tekrar tekrar açabileceğiniz bir hediyedir. Öğrencilerime başarının en büyük anahtarının kitap okumak olduğunu sürekli vurguluyorum. Denizli’de böyle bir etkinliğin olması büyük bir ayrıcalık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.