Çameli'nde Örnek Olay

Çameli'nde Örnek Olay

Çameli’nde Fen İşleri Müdürlüğünde görev yapan Servet Şener’in yapmış olduğu davranış herkese “insanlık ölmemiş” dedirtti.

A+A-

Çameli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde görevli olan Servet Şener, Elmalı Mahallesinde yol kenarında bir cep telefonu olduğunun farkına vardı. Aracından inip piyasa değeri ortalama 3 bin TL olan cep telefonunu alıp Çameli Zabıtasına teslim ederek rehberden telefon sahibinin yakınlarına ulaşmış olan Zabıta Personeli, telefonu yolda bulmuş olduğunu ve sahibine teslim etmek istediğini ifade etti. Rehberden ulaştığı kişilerden telefonun İlyas İrgin’e ait olduğunu belirleyen Zabıta Personeli telefonu sahibine ulaştırdı.

Ümidimi Kesmiştim

Telefonuna kavuşması ile büyük mutluluk yaşayan İlyas İrgin, yolda giderken cep telefonunu düşürdüğünü, eve geldiğinde telefonunun olmadığı fark ettiğini, evden çıkıp geçtiği yollara baktığını ama telefonumu bulamadığını, telefonu bulacağından ümidimi kesmişken Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne emanet edilen telefonu aldığını, telefonumu bulan Belediye Personeli Servet Şener’in kendisine çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

Cep telefonunu bulmuş olan Servet Şener, insanlık gereği yolda bulmuş olduğu cep telefonunu sahibine vermek zorunda olduğunu, cep telefonu değil büyük miktarda para bile bulsa aynı şeyi yapacağını ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.