Çivril Sevgi Eli, Umut Işığı Oluyor

Çivril Sevgi Eli, Umut Işığı Oluyor

Çivril Belediyesi Sevgi Eli, ihtiyaç sahiplerine ev eşyası ve hasta yatağı yardımı yaptı.

A+A-

Çivril Belediyesi önderliğinde vatandaşların da katkıları ile faaliyetlerine devam eden Sevgi Eli, ihtiyaç sahiplerine yardımlarını ara vermeden devam ettiriyor.

Yardımlar kapsamında Bulgurlar Mahallesi, Beyköy Mahallesi, Irgıllı Mahallesi ve Karayahşiler Mahallesi’nde ikamet eden ihtiyaç sahiplerine hasta yatağı ve eşya yardımı yapıldı.

Bir Nebze Dertlere Derman

İhtiyaç sahiplerine umut ışığı olduklarını ifade eden Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivrilli hayırsever hemşehrilerin desteğiyle yüzlerce aileye umut ışığı olduklarını, Sevgi Eli ailesi olarak ihtiyaç sahibi 100’e yakın aileye hasta yatağı, 16 kişiye tekerlekli sandalye, 100’lerce aileye ev eşyası yardımında bulunduklarını, ihtiyaç sahibi her vatandaşa sevgi ellerini uzattıklarını, Sevgi Eli’nin bünyesinde faaliyetlerine devam eden sosyal marketle de 500 den fazla aileye kıyafet ve eşya yardımı yapıldığını, gerçekleştirilen yardımlarla ihtiyaç sahibi hemşehrilerin acılarını tamamen dindirmelerinin mümkün olmadığını, ama bir nebzede olsa dertlerine derman olmaya çalıştıklarını, belirtti ve  “Hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.