Dazkırı’da belediye-hayırsever işbirliği

Dazkırı’da belediye-hayırsever işbirliği

Afyonkarahisar’ın Dazkırı İlçesi’ne belediye ve hayırsever işbirliği ile kreş ve gündüz bakımevi kazandırıldı. Dazkırı Belediyesi’nin yerini tahsis ettiği kreşin yapımını ise Alkim Kimya üstlendi. Alkim Kimya Sahibi Cahit Kora’nın vefat eden eşinin adını

A+A-

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde büyük bir eksiklik olan kreş ve gündüz bakımevi, Dazkırı Belediyesi ve Alkim Kimya’nın ortak girişimiyle yapıldı.

Dazkırı Belediyesi’nin yerini tahsis ettiği kreşi, Alkim Kimya yaptırdı. Alkim Kimya Sahibi Cahit Kora’nın vefat eden eşi Gülen Kora’nın adının verildiği Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Törene CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Kayıkçı, Dazkırı Kaymakamı Beşir Nursaçan, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Denizli’nin Bozkurt İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Birsen Çelik, Hayırsever Cahit Kora ve ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, sürekli gelişen ilçenin önemli bir ihtiyacı olan kreş ve gündüz bakımevinin Hayırsever Cahit Kora’nın desteği ile yapıldığını belirterek teşekkür etti. Başkan Taylan, bundan sonraki süreçte eğitim yuvasının her türlü ihtiyacını karşılamak ve bakımı konusunda üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti. Taylan, Gülen Kora Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Alkim Kimya Sahibi Hayırsever Cahit Kora da, Dazkırı ilçesine böyle bir değer kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu, merhum eşinin isminin de bu vesileyle yaşatılacağını dile getirdi.

Törende ayrıca Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan tarafından Hayırsever Cahit Kora’ya fahri hemşehrilik beratı verildi. Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri, okulun açılışını yaparak incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.