Denizli 9 Mayıs Avrupa Günü'nü Kitaplarla Kutladı

Denizli 9 Mayıs Avrupa Günü'nü Kitaplarla Kutladı

9 Mayıs Avrupa Günü kapsamında Denizli Sanayi Odası(DSO) bünyesinde bulunan Denizli AB Bilgi Merkezi, Forum Çamlık AVM önünde Pamukkale Üniversitesi İşletme Kulübü işbirliği ile kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

A+A-

Etkinlik kapsamında Avrupalı birçok ünlü yazarın kitaplarının yanısıra AB Türkiye Delegasyonu’nun çocuklara yönelik Lokum serisi kitapları da dağıtıldı. 2.000’e yakın kitabın ücretsiz olarak katılımcılara dağıtıldığı etkinlikte, Denizli’nin en işlek yerlerinden biri olan alışveriş merkezinin önünde büyük küçük birçok kişi, yere oturarak kitap okudu.

 

Avrupa Günü'nün önemi hakkında konuşan Denizli Sanayi Odası Genel Sekreteri Zeren Gerelioğlu, "9 Mayıs Avrupa Günü, Avrupa Birliği'nin kurulmasına karar verilen gün olarak birçok Avrupa ülkesinde kutlandığı gibi aday ülke olarak bizim ülkemizde de farklı etkinliklerle kutlanmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanındaki 20 farklı AB Bilgi Merkezi, bugün gerçekleştirdiği etkinlikler ile 9 Mayıs Avrupa Günü’nü kutlamaktadır. Denizli AB Bilgi Merkezi olarak etkinliğimiz çocukların ve yetişkinlerin oldukça ilgisini çekti. Sıcak havaya rağmen, minderini alan oturup kitabını okudu. Bu özel günde kitap okuma konusunda bir kişide dahi bir farkındalık yarattıysak ne mutlu bize.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.