Denizli Basket Merkezefendi ile Geri Döndü

Denizli Basket Merkezefendi ile Geri Döndü

Merkezefendi Belediyesi Denizli basket takımını Türkiye Basketbol ikinci ligine kabul edildi.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi Denizli basket takımı Türkiye Basketbol ikinci ligine kabul edildi. Eski adı Denizlibasket olan, basketbol takımı Merkezefendi Belediyesine geçtikten sonra Türkiye Basketbol Federasyonuna yapılan müracaat sonucunda Türkiye İkinci Basketbol Ligine kabul edildi.

Müjdeyi Türkoğlu Verdi

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun verdiği müjdeyi, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu açıkladı. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'na ve Yönetim Kurulu Üyelerine verilen bu güzel haber için teşekkürlerini bildirdi.

Hidayet Türkoğlu'ndan aldığı müjdeyi paylaşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, çok mutlu olduklarını ve bu takımın bunu hak ettiğini, gelecek sezonda ellerinden gelenin en iyi yaparak takımı güzel yerlere getirmek için tüm desteği vereceklerini, bu haberin sadece kendileri için değil tüm Denizli için de önemli olduğunu kaydetti.

Karar Bugün Alındı

Türkiye Basketbol Federasyonu, yapmış olduğu toplantıdan sonraTBL, TKBL ve TB2L'den çekilen takımlar yerine gelen kulüpleri tespit etti.

TBF'nin yapmış olduğu yazılı açıklamaya, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2 Ağustos 2018 tarihli toplantısında, maddi ve idari yükümlülüklerini yerine getiremediğinde ya da  değişik gerekçeler ile liglere katılamayacağı beyanı nedeni ile alakalı mevzuat dahilinde başlatılmış olan başvuru sürecinde yapılmış olan başvuruların incelendiği, yapılan değerlendirmeler neticesinde taahhüt ve yükümlülüklerini yerine getirmiş olan kulüplerden;

1. Mamak Belediyesi Yeni Mamak Spor ve Artvin Belediyesi takımları Türkiye Basketbol Ligi’ne,

2. Merkezefendi Belediyesi, Beylikdüzü Basket, Kocaeli Kağıtspor, Nazilli Belediye ve Mavişehir Spor takımları Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne,

3. Nesibe Aydın, Akdeniz Üniversitesi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi takımları Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne, alındıkları ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.