Denizli İlçeleri Arasında İlk Sırada

Denizli İlçeleri Arasında İlk Sırada

Vizyon filmlerin Sarayköy’e gelmesi ile beyaz perdelerini aralamış olan Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi, Ege Bölgesi’ndeki 20 bin ve 30 bin nüfusa sahip ilçeler ile yarışmakta.

A+A-

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın ilçe halkına sözü olan sinema hizmeti 13 Ekim tarihinde resmen gerçekleşti. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi sinema salonu vizyon filmleri ile beyaz perdesini halka araladı. 

Vizyon filmlerin Sarayköy’e gelmesi ile dikkatleri üzerine çeken Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde açıldığı günden beri binlerce kişi sinema izledi.

Sarayköylü vatandaşları kültür sanat kurslarıyla buluşturmak için belediye bünyesinde kurslar açmış olan Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçenin tiyatroyla da bütünleşmesini sağlamak amacı ile Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü kurmuştu. İlçenin gençlerinden meydana gelen tiyatro ekibi, ilçe halkıyla pek çok tiyatro oyununu buluşturmuştu.

Etkinlikler Peş Peşe

Başkan Özbaş’ın sinema sözünü yerine getirmesi ile ilçede kültür sanat faaliyetleri de baş döndürdü.  Sinema hizmeti ile Denizli ilçeleri arasında ilk sırada bulunan Sarayköy artık Ege Bölgesi’ndeki ilçelerle de yarışmakta. Yapılan araştırmalar sonucunda Ege Bölgesi içinde 20 bin ve 30 bin nüfusa sahip 20 ilçe arasında yalnızca 3 ilçede sinema olduğu tespit edildi. Turizm şehirleri olan 31 bin 61 nüfusa sahip Foça’da ve 20 bin 799 nüfuslu Datça ilçesinde bulunan sinema hizmeti şimdi de Denizli’nin 30 bin 462 nüfusuna sahip ilçesi Sarayköy’de yer almakta.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.