Denizli'de 7 Sene Sonra Gelen İtiraf

Denizli'de 7 Sene Sonra Gelen İtiraf

Denizli'de 7 sene evvel kaybolan ve kemiklerine bir su kuyusunda ulaşılan Levent Karaduman'ın kuzeninden itiraf geldi.

A+A-

Denizli’de 2013 senesinde kaybolan 39 yaşındaki Levent Karaduman’ın şüpheli kaybı ile  alakalı suçlanan teyze çocuğu Ali Osman S.’nin gözaltına alınmasından sonra başlatılan arama çalışmalarında, zanlının  babasına ait Baklan ilçesi Hadim Mahallesinde bulunan bahçe evindeki su kuyusunda Karaduman’ın önce ayakkabısına sonrasında ise cansız bedenine ulaşıldı.

Kuyudan Çıktı

Cep telefonu en son 4 Nisan 2013'te sinyal veren reklamcı Levent Karaduman'ın (44) kaybolmasıyla ilgili soruşturma kapsamında ekipler, teyzesinin oğlu Ali Osman S'yi gözaltına aldı.

Zanlının evinin yakınındaki su kuyusunda Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı su altı arama kurtarma ekipleri arama yaptı.

Yaklaşık 9 metre derinliğindeki kuyuda bulunan suyun bir kısmını boşaltan ekipler, erkek ayakkabısı buldu. 

Kuyuda su altı kamerasıyla yapılan incelemede kemik parçaları tespit edildi. 

Kemiklerin Karaduman'a ait olup olmadığına ilişkin incelemeler sürüyor.

Ali Osman S'nin birlikte çalıştığı Karaduman ortadan kaybolduktan sonra ailesine İstanbul'a yerleştiğini söylediği, Karaduman'ın kullandığı ve babasına ait otomobili vekalet çıkartıp sattığı öğrenildi.

İtiraf Etti

Öte yandan, Levent Karaduman’ın kaybolmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan ve son ana kadar tüm suçlamaları reddeden kuzen Ali Osman S.’nin cesede ulaşılmasının ardından suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum