Denizli'de Şok! Taziye Çadırına PKK Paçavrası

Denizli'de Şok! Taziye Çadırına PKK Paçavrası

Denizli'de Şok! Taziye Çadırına PKK Paçavrası

A+A-

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk ve İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin, sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflar Denizli’de şok etkisi yaptı.

Denizli’nin Pamukkale İlçesinde Uçancıbaşı mahallesinde Denizli Valiliği arkasında taziye çadırı kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale Belediyesi’nin taziye çadırında ölen birisinin tabutuna PKK paçavrasının örtülmesi infiale yol açtı. İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk ile Pamukkale İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin olaya çok sert tepki göstererek açıklamalarda bulundular.

Yaptıkları açıklamada: ‘’Pamukkale Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin belediyeleridir. Hiçbir terör örgütüne ait propagandaya ve belediyelerimizin buna alet edilmesine emniyet güçlerimiz izin vermemelidir. Bu yanlışın Ege’nin gözbebeği Denizli’mizde ve Pamukkale İlçemizde yaşanan bu olayın soruşturulup hesabının sorulmasını bekliyoruz’’ dediler.

Taziye çadırında meydana gelen olayla ilgili Özgürlük ve Dayanışma Partisi il Başkanı Orhun Çoban açıklamada bulundu...

İŞTE O AÇIKLAMA...

''Bugün vefat eden partimizin il yönetim kurulu üyesi emekli öğretmen Cemal Göktaş dır.Taziye çadırında tabutuna örtülen bayrakta Devrimci Yol Bayrağıdır.PKK ile alakası yoktur'' dedi

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.