Ekmek Parası İçin Çatıya Çıktı

Ekmek Parası İçin Çatıya Çıktı

Denizli ilinin Acıpayam İlçesi'nde çalışmak amacı ile çıkmış olduğu 2 katlı evin çatısından aşağı düşen şahsın ağır bir şekilde yaralandığı ifade edildi.

A+A-

Kaza, Acıpayam İlçesine bağlı olan Pınaryazı Mahallesinde gerçekleşti. Alınan bilgilere, çatı oluğu ve teneke işlerini yapmakta olan Yasin K. Adındaki şahıs H.A.’ya ait olan evin çatısına iş yapmak için çıktı. Yasin K. Çatıda iken iddialara göre basmış olduğu dilmenin kırılması ile dengesini kaybetti ve 2 katlı binanın çatısından aşağıya düştü.

Ağır bir şekilde yaralanmış olan Yasin K.’nin yardımına çevredekiler koştu ve  olay yerine hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri tarafından yaralı adama ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra ambulans ile yaralı Yasin K. Acıpayam Devlet Hastanesine sevk edildi. Orada gerçekleştirilen müdahalelerden sonra durumu ağır olan şahıs Denizli’ye gönderildi.

Hayati Tehlikesi Devam Ediyor

Alınan bilgilere göre Yasin K.’nin durumu ciddi ve hayati tehlikesi devam ediyor. Bu arada konu ile alakalı polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Görgü şahitleri Yasin K.’nin çatıdaki bazı yerlerin onarımı için çatıya çıktığını, orada bastığı bir yerin sağlam olmadığı için bir anda düştüğünü ve yardımına koştuklarını, bu durumdan dolayı çok üzüldüklerini, bir an önce Yasin K.’nin iyi olması için dua ettiklerini ifade ettiler.

Ekmek parası içi çatıya çıkan şahsın hiçbir güvenlik önlemi almaması da dikkat çeken başka bir unsur oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.