En Modern Hayvan Pazarı Çivril’de

En Modern Hayvan Pazarı Çivril’de

Çivril Hayvan Pazarının yerinde Kurban Bayramı için bütün hazırlıkların tamamlandığı ifade edildi.

A+A-

Denizli ilinin Çivril ilçesinde vatandaşların hizmetine sunulan ve bölgenin en modern hayvan Pazar yeri olan Çivril Hayvan Pazar yerinde Kurban Bayramı için bütün hazırlıkların tamamlandı. Çivril Belediyesi ekiplerince Kurban Bayramı yaklaşırken Menteş Mahallesi Denizli yolu üstünde 10 bin metrekarelik alana kurulmuş olan yeni Çivril Hayvan Pazar yerinde hizmetlerin aksamaması amacı ile gerekli olan bütün tedbirler alındı.

Her hafta Perşembe günleri saat 06.00 – 12.00 saatlerinde rutin hizmetini sürdürecek  olan Veterinerlik Hizmetleri ve hayvan pazar yeri, Kurban Bayramı pazarı amacı ile Arefe günü ve Arefe gününden evvelki  2 gün olmak üzre toplam 3 gün  hizmetine devam edecek.

Çivril hayvan pazarına gelmiş olan büyükbaş ve küçükbaş hayvanların küpeli olup olmadığı ve nakil belgelerinin kontrol edilmesi Çivril Belediyesi Uzman Veteriner Hekimleri ve Çivril Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Veteriner Hekimleri ile beraber  yapılıyor.

Her Şey Düşünüldü

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven,  hayvan Pazar yerinin Kurban Bayramında da en iyi biçimde hizmet vereceğini, hem satıcıların hem de kurban alacakların pazara gelip kurbanlıklarını güvenli bir şekilde alacaklarını ifade etti.

4357 metrekarelik Pazar alanı olan yeni hayvan pazar yerinde 70 metrekarelik veterinerlik binası ve 90 metrekare karantina binası yer almakta .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.