Final'den Çalışan Gazetecilere kahvaltılı kutlama

Final'den Çalışan Gazetecilere kahvaltılı kutlama

Özel  Denizli  Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi ÖZTEKİN Okullarına ilginin çok yoğun olduğunu Anaokulundan Fen Lisesine kadar tüm gruplarda Final Okullarının Denizli halkı tarafından ilgiyle takip edildiğini söyledi.

A+A-

2014 yılında kurulan okulumuza bu yıl, geçen yıla oranla 3 katından  fazla  öğrenci kayıt  yaptırdı.Önümüzdeki  yıl    için  kayıt dönemi  15  Ocakta  başlayacak  olmasına rağmen  çok daha  önceden okulumuza gruplar halinde öğrenci ve veliler geliyor.Hem  bu yılın 2.dönemine ,  hem  de gelecek yıl için kayıt yaptırıyorlar.Bu da bizim  işimizi  doğru   yaptığımızı  gösteriyor.  Denizli halkına bu ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bize düşen ise bu güvene layık olarak çalışmalarımıza aynı şevk ve heyecanla  devam  etmektir.

          

Hedefimiz; kadromuzu, sistemimizi, öğrenci ve velilerimize okulda   yaşattığımız aile sıcaklığını  hep  geliştirmek  olacak.Bayrağına, ülkesine , Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin  üniter  yapısına sahip çıkacak , sadece ülke içinde değil uluslar arası alanda akedemik başarılara imza atacak dürüst , çalışkan , saygılı bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz.

       

Sadi ÖZTEKİN:

 ‘’Yaşam ve sınav başarısını hedef alan , sistemimize dahil olmak isteyen tüm velileri okulumuzu daha yakından tanımak için bir kahve içmeye bekliyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.