Garip: Güçleri yetmeyecek

Garip: Güçleri yetmeyecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip,   Türkiye Cumhuriyeti’nin cinayet şebekeleri kanalıyla yıkılamayacağını söyledi.

A+A-

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip,    Ankara Kızılay’da gerçekleşen bombalı saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada,  “Türkiye düşmanları her türlü güvenlik tedbirini aşarak Ankara Kızılay’a taşıdıkları bombaları alçakça patlatarak onlarca masum cana kıymışlar, çok sayıda kardeşimizin de yaralanmasına neden olmuşlardır. Üzüntümüz çok derindir. Bombalı saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyor; milletimizin başı sağolsun diyorum" dedi.

“GÜÇLERİ YETMEYECEK”

Cinayet şebekelerinin Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya güçlerinin yetmeyeceğini belirten Garip, "Elbette Kızılay’daki hain saldırının detaylarına ulaşılacak; asıl faillerin, kirli niyetlerin ve emri veren mihrakların kimliğiyle beraber bu barbarlığın iç yüzü aydınlatılacaktır. Bu sürecin uzamaması en samimi temennimizdir. Hükümet bu konuda hiçbir zaaf ve ihmale izin vermemelidir.  Çünkü Türk Milleti  açıkça saldırı altındadır. 17 Şubat’ta Merasim Sokak’taki terör saldırısından yaklaşık üç hafta sonra yeni bir saldırının daha vuku bulması iyi okunmalı, arkasındaki emel ve hedefler derinlemesine analiz edilmelidir.  Türk milleti zalimlerin planlarına karşı yekvücuttur. Acımız ne kadar büyük olsa da bu karanlık günleri aşabilmek için, milli birlik ve huzurumuzun daha fazla provokasyonlara kurban verilmemesini sağlamakla sorumlu olduğumuz da gözlerden uzak tutulmamalıdır. Ankara Kızılay’da milletimizi tümden sarsan ve kedere boğan bombalı saldırıyı lanetliyorum. Hainler şunu çok iyi anlamalıdırlar,  Türkiye Cumhuriyeti cinayet şebekeleri kanalıyla yıkılamayacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.