Günü Kurtarma Derdinde Olmadık

Günü Kurtarma Derdinde Olmadık

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, memleketi Serinhisar İlçesi’nde Cumhur İttifakının adayı, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan ve ilçe başkanı Ali Özcan’la beraber ziyarette bulundu.

A+A-

Tek dayanaklarının millet olduğunu vurgulayan Milletvekili Şahin Tin, “Milletimiz bizim arkamızda dağ gibi durdukça, biz de bereketli toprak olup daha nice hizmetler üretmeye, milletimizin yarınlarını aydınlatmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Yolumuza engel koyanlar bizi mücadelemizden vazgeçirebileceğini düşünenler hiçbir zaman yolumuzdan bizi alıkoyamayacaklar. Bizim enerji kaynağımız sırtımızı dayadığımız en güvenilir dağımız sadece milletimizdir“ dedi.

“SERİNHİSAR ASALETİNE YAKIŞANI YAPACAKTIR”

Serinhisar halkının her seçimde kendilerine güvendiğini ve destek verdiğini ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “İnşallah 31 Mart seçimlerinde de Serinhisar yine kendine, tarihine, asaletine yakışanı yapacak, Cumhur İttifakına sahip çıkacak ve adayımız Şeref Turhan’ı belediye başkanı olarak seçecektir. Bizim gayemiz ve inandığımız dava senlik-benlik davası değil, memleketimize hizmet davasıdır” diye konuştu.

“ZAFER SANCAĞINI TEKRAR ZİRVEYE DİKECEĞİZ”

Bugüne kadar Serinhisar ilçesine milletle el ele vererek önemli hizmetler yaptıklarını belirten Şahin Tin, “Bir kez daha hep birlikte yeniden Serinhisar ilçemizin zirvesine Ak Parti’nin zafer sancağını dikerek, hizmet siyasetinin kesintisiz devamını sağlayacağız. AK Parti bugüne kadar ortaya koyduğu icraatla siyasete itibar kazandırmanın ötesinde Türk siyaset tarihine son 17 yılda damgasını vurmuş, milletin beklentilerine cevap olmuş, ülkenin talihini değiştirmiştir” dedi.

“LAF SİYASETİ YAPMADIK, ESERLERİMİZ KONUŞTU”

Hiçbir zaman günü kurtarmanın derdinde olmadıklarını vurgulayan Milletvekili Şahin Tin, “Her zaman Serinhisar’ımızın Denizli’mizin geleceğini, yarınlarını kurtarmanın, daha güçlü daha modern bir ilçe kurmanın derdinde olduk. Bizim mücadelemiz Serinhisar’ımızı yepyeni ufuklara kavuşturma, aydınlık geleceğe ulaştırma mücadelesidir. Biz Serinhisar ilçemizde hiçbir zaman laf siyaseti yapmadık, her zaman icraat siyaseti yaptık. Sözlerimizden çok yaptığımız eserlerimizle konuşmayı tercih ettik. Serinhisar’ımızın hangi ihtiyacı varsa neyin eksikliğini hissediyorsa onu gidermenin çabasında olduk” diye konuştu.

“OMUZLARIMIZDAKİ SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ”

Serinhisar’a kazandırılan hizmetlerin ve son 16 yıllık AK Parti iktidarındaki kazanımların korunması açısından 31 Mart tarihinin büyük önem taşıdığını vurgulayan Şahin Tin, “Yine 31 Mart tarihi hedeflerimize giden hizmet yolculuğumuzun önemli bir dönüm noktası ve stratejik bir kavşağıdır. Bu nedenle Cumhur İttifakının Serinhisar ilçemizde elde edeceği başarı sadece AK Parti’nin değil, Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Serinhisar’ın, Denizli’nin ve Türkiye’nin başarısı demektir. Omuzlarımızda ağır bir sorumluluk var. Bu bilinçle gece gündüz demeden hep birlikte çalışmak Cumhur İttifakına sahip çıkmak durumundayız. Dün olduğu gibi bugün de Yatağanlı kardeşlerimizin ülkemizin ve milletimizin kazanımlarına sahip çıkmaya ve AK Parti’nin hizmet bayrağını dalgalandırmaya kararlı olduğunu görüyorum. Hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz” dedi.

“TURHAN UZLAŞI VE KADER BİRLİĞİNİN ADAYIDIR”

Cumhur İttifakı’nın bir uzlaşının ürünü olduğunu vurgulayan Milletvekili Şahin Tin, “Cumhur İttifakı, milletimizin beklentileri doğrultusunda, her iki siyasi parti liderinin, ortak kararlarıyla hayata geçmiş bir ortaklıktır, yol arkadaşlığıdır, kader birliğidir. İttifak kapsamındaki her belediye başkanı adayımız da, bu dava birlikteliği ruhuyla, uzlaşı ve istişare kültürünün sonucu olarak belirlenmiştir. Gerek AK Parti’den olsun, gerekse MHP’den olsun her aday bizim için kutsal bir emanettir. Ayrım yapmaksızın Cumhur İttifakı’nın bütün adaylarına sahip çıkacağız, onların kazanması için çalışacağız. Aynı şekilde Serinhisar Adayımız Şeref Turhan da, bir uzlaşının, kader birlikteliği ruhunun adayıdır. Ben Serinhisarlı hemşehrilerimin, Şeref Turhan’ın nezdinde Cumhur İttifakı’na sahip çıkacaklarına yürekten inanıyorum. Şeref Turhan Beyi size, sizleri de Allah’a emanet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.