Honazlı Kadınlara 8 Mart Hediyesi

Honazlı Kadınlara 8 Mart Hediyesi

Honaz Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebeti ile 22 mahalleden kadınları sinema etkinliğinde buluşturdu.

A+A-

Honaz Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeni ile güzel bir etkinlik yaptı.

Daha evvel hiç sinemaya gitmeyen kadınlar başta olmak üzere 22 mahalleden seçilen kadınlar sinema ila buluşturuldu. Sinema öncesi Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ile birlikte yemek yiyen kadınlar, daha sonra sinemaya geçti. Beyaz perdede oynayan ‘Eltilerin Savaşı’ filmini izleyen kadınlar etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Yürekten Selamlıyorum

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’ 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Kadınların hakları için mücadele eden kadınlarımızı, evine ekmek götüren mücadele eden kadınları yürekten selamlıyorum. Kadınlarımız için ne yapsak az ancak onlarla güzel bir gün geçirmek istedik. 22 mahallemizden kadınlarımızla bir araya gelerek önce yemek yedik. Daha sonra bir çoğu hiç sinemaya gitmemiş kadınlarımızın da aralarında olduğu kadınlarımızla filme gittik. Onlara güzel bir gün geçirtebildiysek ne mutlu bize. Belediye olarak sosyal projeler üretmeye, insanların kalbine dokunmaya devam edeceğiz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.