Hulusi Şevkan'a Makamında Ziyaret

Hulusi Şevkan'a Makamında Ziyaret

Hulusi Şevkan'a Makamında Ziyaret

A+A-

29. Vergi Haftası nedeniyle Acıpayam Vergi Dairesi Müdürü Tuba Başkurt ve daire çalışanları Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde, Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’ı makamında ziyaret etti.

Acıpayam Vergi Dairesi Müdürü Tuba Başkurt , Vergiyi kısaca devletin gerçek ye tüzel kişilere yüklediği ekonomik yükümlülük olarak açıklayabiliriz. Devletin bizlere yani vatandaşlara yüklediği bu ekonomik yükümlülüğün asıl işlevi devlet harcamalarını karşılayarak yol, su, elektrik, sağlık gibi alt yapı hizmetlerini sağlayabilmektir. Vergi ödemenin en temel ilkelerinden biri toplumdaki tüm vatandaşların bu görevi yerine getirmeleridir. Devlete kaynak oluşturan yatırım ve harcamaların karşılanması, büyümenin sağlanması hep vergilerle olmaktadır. Aynı ülkede yaşayan, devletin sunduğu hizmetlerden yararlanan vatandaşlar olarak hepimizin devlete vergi ödemesi gerekir dedi.

Acıpayam  Belediye Başkanı Dr.Hulusi ŞEVKAN’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutladı, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

ŞEVKAN ,Bu vesile ile tüm hemşehrilerimize hayırlı ve bol kazançlar diler, vergi haftasının mükelleflerimize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Vergi bilincinin toplumun tüm kesimince benimsenmesi bakamından bu hafta oldukça önemli dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.