İç Mimardan Size Özel Tasarımlar

İç Mimardan Size Özel Tasarımlar

Eviniz sizi dinlendiren, güvenli hissettiren sadece ev olmak yerine hayatınızın en önemli mekanı olan yuvanızda sizler için açık bir teklifimiz var.

A+A-

Sizi herkesten farklı hissettiren yaşama sevincinizi ve aynı derecede yaşam standartlarınızı yükseltmek gibi bir hedefimiz var.Yatak odanızda sizi rahat ve yumuşacık hissettiren tasarımların yanında bütün zerafetiyle göz kamaştıran oturma odası tasarımlarımız sadece sizin tek bir hamlenizi bekliyor. Alanında yetkin iç mimar sizler için daha mekandayken hayal gücüyle burayı kurgulayarak çözer daha sonra tasarım kısmı için sizlerin zevklerini öğrenerek 3 boyutlu tasarımlar gerçekleştirir. Bunları da size paftalar halinde  gözlerinizin önüne serer.

1-026.jpg

Ergonomi hesapları yapılarak evde ki iletişimi ve ulaşılabilirliği maksimum seviyeye çıkarır.Kullanıcı profiline göre mekanda konsept belirlenerek kişiye özel kimlik tasarımlar gerçekleştirilir.Farklı renk ve malzeme seçenekleriyle kişi için en ideal tasarım sizler için seçiyoruz.Bildiğiniz üzere insanların yaşam ortamları psikolojik olarak insanlar üzerinde büyük bir etkiye sahiptir.Bir yandan sizi coşkulu hissettirirken bir yandan da sizi huzurlu hissettirebilme özelliğine sahiptirler. Burda en temel faktör bunu nasıl kendiniz için faydalı hale getireceğinizdir.

Biz size şu fırsatı sunuyoruz. Bize yuvanızı teslim edin hayalinizi gerçekleştirelim.Biz kim miyiz ?

Biz Nou İç Mimarlık Firması  bugüne kadar bütün işlerimizde sadece şunu istedik; “BAŞARDIK ! kelimesi” mesleğimizi severek yapıyoruz.Sizden gelen dokunuşları yuvanızla kavuşturuyoruz.

Hemen anlatalım nasıl mı yapıyoruz ? Önce mekanı görüp gerekli ölçüleri aldıktan sonra eskiz çalışması yapıyoruz. Bu süreç mekan da yerleşim planı oturana kadar devam eder. Daha sonra bilgisayar yardımıyla AUTOCAD adlı programda projesini çiziyoruz.Renk ve doku seçimi içinde 3dsMax programıyla 3 boyutlu görselleri render ederek görsel sunuma hazır olacak şekilde işimizi sonlandırıyoruz.Bu süreçten sonra ortaya çıkan tasarım müşteri ve iç mimar arasında görüşülerek en son değişiklikler uygulanarak süreç sonlanmış oluyor.Bu kararla birlikte sizinde onayınızla uygulama sahfası başlıyor.

Nou İç mimarlık 2017 Yılında iç mimari hizmet olarak sektörde ki başlangıcını yapmıştır.Bir çok noktada en küçükten en büyüğe sürekli ilerleyerek bugünlere kadar gelmiştir.Referanslarımız arasında Kral daireside olmakla beraber bir çok yerleşkede imzamız mevcuttur.

Bizden daha fazla haber almak ve görsellerimizi incelemek isterseniz eğer https://www.nouicmimarlik.com/ adresimizi ziyaret ederek bizlerle görüşebilirsiniz.

2-022.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum