İlçelere Nezaket Ziyareti

İlçelere Nezaket Ziyareti

İYİ Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Dr. Şule Türkarslan aday adaylığı açıklamasından bir gün sonra partisine ait ilçe başkanlıklarını nezaket ziyaretinde bulundu.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığından istifa eden ve bunun zor bir karar olduğunu, nokta değil virgül koyduklarını, Denizli milletvekili olarak halkına ve partisine hizmet etmeye devam etmek istediğini dile getiren Dr. Şule Türkarslan adaylık açıklamasını yaptıktan bir gün sonra ilçe teşkilatlarına gitti.

Desteklerini Sundular

Türkarslan’ın ilk durağı İYİ Parti Babadağ İlçe Başkanlığıydı. İYİ Parti Babadağ İlçe Başkanı Ayşen Yümsek ve yönetim kurulu Dr. Şule Türkarslan’ın aday adaylığını tebrik ettiler ve kendilerine başarı dileklerini ilettiler.

Ardından Buldan ilçesine giden Dr. Şule Türkarslan'ı İYİ Parti Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul ve yönetim kurulu üyelerince karşılandı. Bu nezaket ziyaretinden memnun olduklarını ifade eden Başkan Tuğrul, Şule Türkarslan'a çıkmış olduğu bu hizmet yarışında başarılarını iletti.

Aday adaylığını açıklaması noktasında parti teşkilatlarından gelen desteğin ayrı bir yer ifade ettiğinin altını çizen Türkarslan bu destekleri boşa çıkarmadan çalışacaklarını belirterek sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.