İstanbul Ankara 2019 seçimleri yeniden mi yapılacak?

İstanbul Ankara 2019 seçimleri yeniden mi yapılacak?

AK Parti, İstanbul'da ve Ankara'da seçimlere itiraz etmeye hazırlanıyor. Daha öncesinde Ankara için 31 Mart 2019 seçimlerinde itiraz etme kararı alan AK Parti bunu İstanbul için de gerçekleştirecek. 2019 seçimleri tekrarlanacak mı?

A+A-

AK Parti, İstanbul'da ve Ankara'da seçimlere itiraz etmeye hazırlanıyor. Daha öncesinde Ankara için 31 Mart 2019 seçimlerinde itiraz etme kararı alan AK Parti bunu İstanbul için de gerçekleştirecek. 2019 seçimleri tekrarlanacak mı? 2019 seçimlerinde oylar yeniden mi sayılacak?

AK Parti, bugün saat 15.00'e kadar İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçlarına itiraz etme kararı alırken seçim sandıklarında usulsüzlük yapıldığını iddia ederek bir dizi sandık tutanağını kamuoyu ile paylaştı.

YSK seçim sonuçlarına itiraz için bugün saat 15.00'e kadar süre verirken daha sonrasında yapılacak olan itirazlar dikkate alınmayacak. 

AK Parti, 31 Mart gecesi usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla İstanbul'un 39 ilçesinde sonuçlara itiraz etme kararı aldı. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, yaptığı açıklamada Ankara'da da seçim sonuçlarına itiraz edileceğini duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.