Kadın Meclisi'nden "Mutlu Aile" Semineri

Kadın Meclisi'nden "Mutlu Aile" Semineri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Acıpayam ve Serinhisar ilçelerinde kadınlara yönelik "Mutlu Aile" seminerleri düzenlendi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında hizmet veren Kadın Meclisi kadınlara yönelik sunduğu projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri Acıpayam ve Serinhisar'daki kadınlarla bir araya gelerek Mutlu Aile semineri düzenledi. Seminerlere, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Psikolog Cengiz Türkmen, Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri ile çok sayıda kadın katıldı. Evlilikte sevgi, saygı ve hoşgörünün çok önemli olduğunu kaydeden Psikolog Türkmen, "Ailelerin ve eşlerin bilinçli olmasını, kadınların farkındalığının artmasını hedefliyoruz. Amacımız her şeyden önce mutlu insanlar, mutlu çocuklar ve mutlu aileler. Bu mantık doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Her gittiğimiz yerde verdiğimiz bilgiler bir kartopu etkisi yaratsın istiyoruz. Küçük çalışmalarımızın büyük etkiler getirmesini amaçlıyoruz” dedi.

“Bilginin güç olduğuna inanıyoruz”

Türkmen, “Aslında bizim esas amacımız insanlarımızı bilgilendirmek. Bilinçli, bilgili ve farkındalığı yüksek insanları ortaya çıkarmak istiyoruz. Bizler bilginin güç olduğuna inanıyoruz. Eğer bilgi güç ise bu insanların çok güçlü olacağına inanıyoruz. Mutlu aileler eşlerin birbirlerine olan yaklaşımları, saygı, sadakat, hoşgörü ve anlayışları ile ortaya çıkar" dedi. Kadın Meclisi Başkanı Özen ise, kadınların sorun, sıkıntı ve taleplerine yönelik birçok çalışma yaptıklarını ifade ederek, sağlıklı bir toplumun huzurlu ve mutlu bireylerden oluşması gerektiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.