Kale'nin Fedakar Sağlıkçıları 24 Saat Görev Başında

Kale'nin Fedakar Sağlıkçıları 24 Saat Görev Başında

Covid-19 rahatsızlığından dolayı yoğun bakımda tedavi gören İbrahim Aşkın (MHP Kale İlçe Başkanı) başından geçenleri anlattı ve tüm sağlık personeline teşekkür etti.

A+A-

15 gün önce korona olduğunu öğrenen ve tedavi gören İbrahim Aşkın adlı hasta süreçte yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı: 

"Yaklaşık 15 günlük boğaz ağrısı, halsizlik, öksürük şikayetiyle Kale acil servisine müracat ettim. Acil Hekim Dr. Mesut Dedeoğlu, test olmamı istedi. Tetkik'ten sonra neticem pozitif çıktı. Evde hem ilaç tedavim ve karantinam sürerken, çok şiddetli öksürük nedeniyle 112 acil aradım. Derhâl müdahale ettiler.

5f03dba8-0c53-4b54-b6ad-df334278dad5.jpg

Nöbetçi Hekim Dr. M. Nedim Yaldız, acil teşhisiyle yardımcı oldu. Cumartesi mesai dışı olmasına rağmen Başhekim Uz. Dr. Taner Mutlu, gerek arayarak, gerek engin tedavi tecrübesiyle, derhal ilim dolu ani kararları ile gerekse ilgili, yardım severliği ile çok büyük moral verdi. Onun hakkını asla ödeyemem. Onun gibi Değerli bir Hekimin, Kale de olması bizim için çok büyük bir şans....Kale halkı ona minnettardır.

Buradan, SAYIN CUMHURBAŞKANIMA, SAĞLIK BAKANIMA arz ediyorum. Dr. Taner Mutlu gibi çalışkan özverili Vefakâr Başhekimimizi Hastanedeki eksikliklerin giderilmesi noktasında yardımcı olmalarını talep ediyorum.

Canla başla, büyük bir fedakârlık örneği gösteren sağlık ekibi Hemşire kardeşlerime, Hizmette kusursuz, Lezzetli yemekleri ile hizmet eden görevli kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.