Kavrulduk Ama İyi Haber Geldi

Kavrulduk Ama İyi Haber Geldi

Meteoroloji Serinlik İçin Tarih Verdi, Sıcaklıklar Düşmeye Başlayacak

A+A-

İstanbul'da sıcaklık öğle saatlerinden başlayarak her dakika arttı. Şile'de sıcaklık saat 14.50'de 43.4 derece olarak ölçüldü. Çekmeköy, Eyüpsultan ve Pendik'de 40 dereceyi geçti.

Meteorolojiden iyi haber geldi. Yarın (Perşembe) itibarıyla hava sıcaklığında düşüş yaşanacak.

Hava sıcaklığı, batı bölgelerden başlayarak düşüşe geçecek.

İşte 5 günlük hava tahmini

27-temmuz.jpg

28-temmuz.jpg

29-temmuz.jpg

30-temmuz.jpg

31-temmuz.jpg

Yerel ve Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji'nin son değerlendirmesine göre yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Kars ve Ardahan çevreleri, Artvin, Rize ve Trabzon'un iç kesimleri ile Erzurum'un kuzeydoğusunda yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların, Kars ve Ardahan çevreleri, Artvin, Rize ve Trabzon'un iç kesimleri ile Erzurum'un kuzeydoğusunda yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, lokal su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kuvvetli rüzgâr uyarısı

Rüzgârın, Güney Ege kıyıları, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi ve Doğu Anadolu'nun batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.