Kaymakam Sarı'dan Başkan Akcan’a İade-i Ziyaret

Kaymakam Sarı'dan Başkan Akcan’a İade-i Ziyaret

Koltuğuna 29 Ekim Cumhuriyet Bayramından bir gün önce oturan Çal’ın ilk kadın Kaymakamı Selin Sarı, Çal üzümünü çok sevdi.

A+A-

Kaymakam Sarı, Belediye Başkanı Fethi Akcan’a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Akcan’ın eşi Sema Akcan’da hazır bulundu. Akcan, misafirine siyah ve beyaz kuru Çal üzümü ikram etti. Çal üzümünün tadına ilk kez baktığını söyleyen Kaymakam Selin Sarı, “Başta Belediye Başkanımız Fethi Akcan olmak üzere Çal halkı beni bağrına bastı. Hepsine çok teşekkür ediyorum.

Verimli Çalışmalar Yapacağız

Çal’da çok verimli çalışmalar yapacağız. Ayrıca, Tarım Kent/Çal projesi ile ilçemizin sosyo-ekonomik dokusuna olumlu katkılar sağlayan Başkanımızı da tebrik ediyorum. Vatandaşın ve Devletin yararına Belediyenin yapacağı her çalışmaya destek vereceğiz.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, ziyaretlerinden ötürü Kaymakam Sarı’ya teşekkür ederek, “Göreve başladığı gün Kaymakamımızı ziyaret etmiştim. Kendileri iade-i ziyarette bulundu. Birlikte Çal için güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.