Kazanan Merkezefendi Olacak

Kazanan Merkezefendi Olacak

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Pazar günü yapılacak seçimler öncesi Merkezefendililere seslendi.

A+A-

Doğan, “Şahsıma gösterdiğiniz sevgi ve güvene layık olacağım” dedi ve ekledi;  “İnşallah 1 Nisan'dan sonra Merkezefendi'de herkes gülümseyecek. Kazanan Merkezefendi, sizler olacaksınız” Doğan’ın seçmeni sandığa davet, yarınlara ise sahip çıkmaya davet ettiği iki ayrı video klibi de yayına girdi.

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi vatandaşlara seslendi. Doğan kendisi ve ekibine duyulan güvene layık olmak için gece gündüz çalışacağı sözünü verdi. Kadın adayın vatandaşları oy kullanmaya davet edip, yarınlara sahip çıkma çağrısında bulunduğu iki ayrı klibi ise eş zamanlı olarak sosyal medyada ve TV’lerde dönmeye başladı.

KAZANAN MERKEZEFENDİ OLACAK

Millet İttifakının Merkezefendi’deki CHP’li adayı Şeniz Doğan seçimlerle ilgili kamuoyuyla yazılı bir açıklama paylaştı. Doğan yaptığı açıklamada; “Sevgili hemşehrim; biz bir yola çıktık. Tek gayemiz; herkesin mutlu, huzurlu ve geleceğe güvenle baktığı bir ilçede yaşaması... Projelerimizi de bu anlayışla hazırladık. İlk günden itibaren şahsıma göstermiş olduğunuz sevgi, güven ve muhabbetten ötürü sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Ben de bu güveninize layık olabilmek için gece gündüz demeden çalışacağım. İnşallah 1 Nisan'dan sonra Merkezefendi'de herkes gülümseyecek. Kazanan Merkezefendi, sizler olacaksınız” dedi.

MUTLU SONU BİRLİKTE YAZALIM

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, sabah ezanı ile başlayan ilk videosunda ilçede yaşamın her alanından kareler gösteriliyor.İlçe halkına “yarınlarımıza sahip çıkalım” mesajı veren videoda “31 Mart akşamı Denizli’nin en güzel başarı öykülerinden birini tamamlamak istiyoruz. Gelin bu başarı öyküsünün mutlu sonunu hep birlikte yazalım” ifadeleri yer alıyor.

VATANDAŞLARI OY KULLANMAYA DAVET ETTİ

Şeniz Doğan’ın ikinci videosu ise, vatandaşları oy kullanmaya davet etti.  “Hangi siyasi görüşten olursanız olun 31 Mart’ta muhakkak sandığa gidin ve oyunuzu verin” diyen Şeniz Doğan, Merkezefendi için “Son sözü siz söyleyin, haydi Denizli hep beraber sandığa” sözleri ile seçmenlere sandığa sahip çıkma çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.