Kazım Arslan Başsağlığı Mesajları

Kazım Arslan Başsağlığı Mesajları

Kazım Arslan'ın ani ölümünden sonra taziye mesajları da gelmeye başladı. İşte Arslan için başsağlığı mesajı paylaşan siyasiler...

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

Denizli Milletvekilimiz Kazım Arslan’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca

Olmadı, böyle olmamalıydı... Değerli milletvekili arkadaşım, siyasi mücadele yoldaşım #KazımArslan abimizi kaybetmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşıyorum. Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevenlerine, CHP ailesine başsağlığı diliyorum. Başımız sağolsun

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk

Mevkidaşım Denizli Milletvekili Kazım Arslan abimizin vefatını derin bir teessür içinde öğrendim. Denizli halkının, Cumhuriyet Halk Partisi camiasının ve kederli ailesinin başı sağolsun. Cenab’ı Hakk rahmetiyle muamele etsin,mekanı cennet olsun.

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar

Parti büyüğümüz, kıymetli ağabeyim Kazım Arslan'ı ani bir rahatsızlık sonucu Antalya’da kaybettik. Kendisini Antalya’ya yolcu etmiştim. Böyle bir haberi almanın yarattığı acının tarifi yok. Beyfendiliğin ve dürüstlüğün simgesi ağabeyim mekanın cennet olsun.

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin

CHP Denizli Milletvekili Sayın Kazım Arslan’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine sabır dilerim. Denizli’mizin ve ülkemizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan

Milletvekilimiz Sayın Kazım Arslan vefat etmiştir. Merhumun cenazesi yarın öğle namazından sonra Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami'den kaldırılacaktır. Sayın Kazım Arslan'a yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Denizlimizin ve Ülkemizin başı sağolsun.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan

BAŞIMIZ SAĞOLSUN Denizli Milletvekilimiz Sayın Kazım Arslan’ın vefatını çok büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mevla’m rahmet eylesin.

Çal Belediye Başkan Adayı Fethi Akcan

Kendisini tanımaktan ve çalışmaktan büyük keyif aldığım değerli siyaset adamı Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili sayın Kazım Arslan beyin vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım.Kendisine rahmet dilerken kederli ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına başsağlığı diliyorum.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili sayın Kazım Arslan beyefendinin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

DTB Başkanı İbrahim Tefenlili

Denizli siyasetinin duayen isimlerinden olan CHP Denizli Milletvekili Sayın Kazım Arslan’ın vefat haberini teessürle öğrendik. Kendisi uzun yıllardır siyasetin içerisinde olan, Denizli’ye hizmet eden, güleryüzü, nezaketi ve samimiyetiyle örnek teşkil eden bir siyasetçiydi. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Sayın Kazım Arslan’ın ölümü hepimizi çok derinden üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm sevenleri ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen

Denizli Milletvekilimiz Kazım Arslan'ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Vekilimize Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Sayın Kazım Arslan’ın geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefatını derin üzüntüyle öğrendik. Arslan’a Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Muharrem İnce

Yol arkadaşımız, Denizli Milletvekilimiz Kazım Arslan’a Allah’tan rahmet, ailesine, partililerimize, Denizlili hemşerilerimize sabır ve başsağlığı diliyorum.

CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu

Denizli Milletvekilimiz Kazım Arslan'ın vefat haberini üzüntüyle aldım. Vekilimize Allah'tan rahmet dilerim; Cumhuriyet Halk Partisi ailemin, yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun" dedi.

Ak Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Milletvekilimize Allah’tan rahmet diliyorum. Acılı ailesi, sevenleri ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin başı sağ olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.