Kezban Peker'den Acı Haber

Kezban Peker'den Acı Haber

Denizli ilinin Acıpayam ilçesinde bağlı olan Alaattin Mahallesinde otomobilin çarpması sonucunda ağır bir şekilde yaralanan 59 yaşındaki Kezban Peker’in hastanede yapılmış olan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

A+A-

Feci kaza, Acıpayam İlçesine bağlı Alaattin Mahallesinde gerçekleşmişti. Mahallesinde olan düğüne gitmek amacı ile yolun karşısına geçmek isteyen Kezban Peker, Acıpayam istikametinden Denizli yönüne doğru seyir halindeki 20 D 5102 plakalı otomobilin çarpması sonucunda ağır bir biçimde yaralanmıştı.

Ağır Bir Şekilde Yaralanmıştı

Ağır bir şekilde yaralanmış olan Kezban Peker’e ilk müdahale çevredekiler tarafından yapılmış bir yandan da sağlık ekiplerine haber edilmişti. İhbarı alan sağlık ekipleri hemen kaza yerine gelmişler ve Kezban Peker’e ilk müdahalesini yapmalarının ardından yaralıyı ambulans ile Acıpayam Devlet Hastanesine sevk etmişlerdi. Kezban Peker, buradan da Denizli’ye gönderilmişti.

Daha Fazla Dayanamadı

Alınan bilgilere göre hastanede yapılmış olan tüm müdahalelere rağmen Kezban Peker dün akşam sularından tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. 59 yaşındaki Peker’in ölümü yakınlarını yasa boğdu. Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattıkları ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.