Mahalleleri Tek Tek Geziyor

Mahalleleri Tek Tek Geziyor

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahallelerde devam ettirdiği yoğun temaslarına Pınarbaşı mahallesi ziyareti ile sürdürdü.

A+A-

Ziyaret etmiş olduğu mahallelerde Acıpayam  Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları incelemiş olan Başkan Şevkan , belediye çalışmaları ve projeleri ile alakalı mahalle halkına bilgi verdi.

SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ

Mahalle halkının daveti üzerine gittiği yerlerde onlar ile oturup çay içen ve bol bol sohbet eden Başkan Şevkan, mahalle sorunları hakkında da yerinde bilgiler aldı.

Şevkan, mahalle muhtarı Halil Erk ve mahalle sakinlerinin sorun ve talebi olanları da dinleyerek çözümü konusunda ve taleplerinin karşılanabilmesi amacı ile yapılabilecekler hususunda notlar alarak, inceleme yaptıracağını ifade etti.

GURUR VERİCİ

Başkan Şevkan’ı  her zaman sıcak bir ortamda karşılayan ve bu tür ziyaretleri dolayısı ile memnun olduklarını belirten Pınarbaşı mahalle halkı, her zaman için vatandaşla iç içe olan bir belediye başkanının kendileri için çok güzel ve gurur verici olduğunu ifade ettiler. En ufak sıkıntılarında bile kendisine ulaşmakta problem yaşamadıklarını, aksine Başkan Şevkan’ın  her zaman için kendilerinin arasında olduğunu dile getirdiler.

Başkan Şevkan ise her zaman vatandaşın yanında olmaktan memnuniyet ve mutluluk duyduğunu, görevinin de bunu gerektirdiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.