Mayuk Ailesi Yardım Bekliyor

Mayuk Ailesi Yardım Bekliyor

30 yaşındaki engelli oğulları geçen yıl devlet tarafından ellerinden alınan Mayuk ailesi, Adana’da yoğun bakıma alınan engelli oğullarını görmek için yardım bekliyor.

A+A-

Denizli’nin Kale ilçe merkezine çok yakın bir yer alan Kızılcapınar Mevkisinde yaşayan Mayuk ailesinin 30 yaşındaki engelli oğulları Yasin Mayuk, geçen yıl eve gelen görevliler tarafından aileden alınarak devlet koruması altına alındı. Yasin’in evden alınmasıyla birlikte aileye verilen engelli aylığı da kesildi. Aileden alınan Yasin, önce Niğde’nin Bor ilçesindeki bir özel rehabilitasyon merkezine yatırıldı. Ekim 2018’de bu merkeze yatırılan Yasin, 6 Kasım 2018’de ise ailenin haberi olmadan Adana’da bir hastanede yoğun bakıma alındı.

GÖRMEYE GİDEMİYOR

Oğlunun yoğun bakıma alındığını öğrenen anne Fatma Mayuk, yokluktan dolayı oğlunu görmeye gidemedi. Bunun üzerine Mayuk ailesi için yardım kampanyası başlatıldı. Sosyal medyada paylaşılan kampanya ile annenin yavrusuna kavuşması planlanıyor. Annenin, para istemediği sadece oğlunu geri istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.