Merkezefendi Basket Durdurulamıyor

Merkezefendi Basket Durdurulamıyor

TBL 23. Hafta karşılaşmasında Denizli temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket güçlü rakibi ile Akhisar Belediyesi ile karşılaştı.

A+A-

Korona önlemleri kapsamında seyircisiz oynanan çekişmeli maçın ilk yarısını 51-48 Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket önde kapattı.

Rahat Galibiyet

İkinci yarıda güzel  bir oyun sergileyen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket  güçlü rakibini 90-79’luk net bir skor ile geçmeyi başardı.

Üçlüklerin havada uçuştuğu ilk çeyrekte üstünlük sürekli el değiştirdi. Çeyreğin ikinci yarısı öne geçen Akhisar rakibine geçit vermedi ve 24-22 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe Merkezefendi Belediyesi Basket yayın gerisinden etkili başlasa da Akhisar 9-0 seriyle cevap vermesini bildi. Son bölümde farkı eriterek öne geçen Merkezefendi Basket devreyi 51-48 önde tamamladı.

Üçüncü çeyreğe 7-0 ile başlayan Merkezefendi farkı açmaya başladı. Arka arkaya top kayıpları ve boş atışlar yapan Akhisar, bu dakikalarda rakibine cevap vermekte zorlandı.Üçüncü çeyrek 65-62 Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket üstünlüğüyle geçildi.

Mishula ve Ümit Sonkol ile son çeyreğe çok etkili başlayan Merkezefendi Basket farklı üstünlüğü korumaya devam etti ve karşılaşmayı 90-79 kazandı.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket: Oleksandr Mishula 19 sayı-6 ribaund-6 asist, Gökhan Yazıcıoğlu 16 sayı-5 ribaund
Akhisar Belediye: Erdem İlter 13 sayı, Hazer Avcı 13 sayı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.