Mesele Millet ve Devlettir

Mesele Millet ve Devlettir

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli'nin Denizli'de "ittifak" kararı almasından sonra AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP Denizli İl Teşkilatı'na teşekkür ziyareti yaptı.

A+A-

MHP Denizli il binasında yapılan ziyarette, MHP İl Başkanlığı yetkilileri 24 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin birliği, dirliği, bekası anlamında bir cumhur ittifakının söz konusu olduğunu anımsattılar ve 24 Haziran'da 2 partinin kurumsal kimliğiyle seçime girdiğini ve yüzde 53 gibi bir oyla başarıya ulaştığını belirterek, genel seçimde olduğu gibi yerelde de beraber yürüneceğini ifade ettiler.

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise, "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yürüyüşüne olan saygımız sonuna kadar. Denizli’de ittifakın sadece genel başkanlar düzeyinde değil, il başkanlarımız, belediye başkanlarımız, bütün partili kardeşlerimiz ve hemşerilerimiz düzeyinde oluşmasını arzu ediyoruz. Hedeflediğimiz de budur. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ittifaklar kurulur ama esas ittifak milletle, hemşerilerimizle, vatandaşlarımızla; onların gönlünde kurduğumuz ittifaktır. Bunun önemine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Osman Zolan: "Ülkenin ve şehrin menfaatinde buluşmak gerekiyordu"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, ziyareti yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, geçmişte güzel işbirliklerine imza atıldığını hatırlattı. Başkan Osman Zolan, "Bugün 31 Mart 2019 yerel seçimlerine doğru ilerliyoruz. Yine tabi ki ülkem ve şehrim için önemli bir aşamadayız. Ülkenin ve şehrin menfaatinde buluşmak gerekiyordu. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partimizin çok değerli Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey'in yapmış olduğu görüşmeler neticesinde, Türkiye’de genel bir çerçevede beraber yürüyüşle ilgili belirlemeler oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.