Meteoroloji geri sayımı başlattı! Kar geliyor

Meteoroloji geri sayımı başlattı! Kar geliyor

Yüksek sıcaklık dereceleriyle geçen yaz mevsiminden sonra Meteoroloji şimdi de bu yıl kış mevsiminin erken geleceğini açıkladı ve kar beklenen illeri sıraladı.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) bu yıl kışın erken geleceğini açıkladı. Meteoroloji verdiği son dakika kodu ile kar yağışı beklenen illeri de tek tek açıkladı.

İstanbul, Ankara ve İzmir dahil birçok ilde önümüzdeki günlerde hava sıcaklığında ani düşüşler görülecek.

VAN VE HAKKARİ'DE KAR YAĞDI

Halk TV'de yer alan habere göre Van ve Hakkari’de kar yağışı başladı. Doğuda etkili olan kar yağışı batıya doğru ilerliyor. Milyonlarca İstanbullu ise ‘İstanbul’a kar ne zaman yağacak?’ sorusuna yanıt arıyor. Uzmanlar kar yağışı ile ilgili detayları açıkladı.

İSTANBUL'DA KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Uzmanlar kar yağışının bu yıl diğer yıllara nazaran daha erken başlayacağını işaret etti. Yoğun kar yağışı ile ilgili tarih verildi. Karın başlamasına ise sadece günler kaldı.

İSTANBUL'DA 'KAR' HAZIRLIĞI

Uzmanlar İstanbul’a ne zaman kar yağacağı ile ilgili tahminlerini açıklarken son bilgi Vali Gül‘den geldi.

İstanbul’da karla hazırlık çalışmalarının başlandığını ifade eden Vali Gül, “Kış, yaklaşıyor. Kar yağışının ne kadar ve nasıl olacağı belli değil fakat kar yağdığında İstanbul’umuzda ne olacağı ve ne ile karşılaşılacağı belli. Karla mücadele noktasında alt yapı hizmetlerine kadar yapacağımız çalışmaları şimdiden planlayacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.