Meteoroloji Uyarmıştı

Meteoroloji Uyarmıştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü daha önce yaptığı açıklama ile sağanak yağış ile alakalı uyarmıştı. Tahminler doğru çıktı. Çivril’de sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerdi.

A+A-

Hafta başında Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilerde pazartesi akşam, Salı ve Çarşamba günlerinde sağanak yağış uyarısı yapılmış ve vatandaşlar önlemlerini almaları ile alakalı uyarılmıştı. Sağanak yağı etkisini Çivril’de gösterdi. Çivril’de dün akşam sularında meydana gelen sağanak yağmur şehir merkezinde etkisini gösterdi.

Akşam Saatlerini Etkisini Gösterdi

Öğleden sonra başlamış olan rüzgârın akşam saatlerinde yerini sağanak yağışa bırakmasıyla ilçe merkezinde bazı sokakların su altında kaldığı ifade edildi. Aşırı yağış sonucunda tıkanmış olan mazgallar Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri ( DESKİ) ekiplerince açılırken bazı mahallelerde vidanjör ve iş makinelerinin hazır bekletildiği de dile getirildi.

Su Baskınına Engel Oldular

Çarşı mahallesi Karabedirler yolu üstünde bazı mazgallar tıkanırken vatandaşların haber etmesi ile olay yerine gelmiş olan ekipler iş makineleriyle mazgalları açıp olası bir su baskınına engel olundu.

Uşak ve Hükümet Caddesin de aşırı yağışlar sonucunda su altında kalırken o anlarda sürücüler zorluk çektiler. Cadde üstünde bulunan bazı işyeri sahiplerinin ve esnafların işyerlerine su girmesine engel olmak için tetikte beklediği de alınan bilgilere arasında.

Foto: Yeşil Çivril Haber

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.