Millet İttifakı Seçim Sürecini Değerlendirdi

Millet İttifakı Seçim Sürecini Değerlendirdi

Millet İttifakı’nın Denizli Büyükşehir, Pamukkale ve Merkezefendi adayları CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ile beraber basın açıklaması yaptılar.

A+A-

Toplantının açılışında ilçelerde, mahallelerde yoğun bir çalışma yapıldığını belirten Mahir Akbaba, yarın Genel Başkanların miting için Denizli’ye geleceğini ifade etti. Başkan adaylarının performanslarının çok yüksek olduğunu söyleyen Akbaba, birlikte çalışmak ve birlikte kazanmak için birlikte yorulduklarını söyledi.

Mart’ın Sonu Bahar

Toplantıda konuşan Pamukkale adayı Ahmet Divarcı, bu ittifakın amacının özgürlüklerin tam yaşandığı bir Türkiye ortaya koymak olduğunu, güç birliğinin çok iyi gittiğini, insanların kendilerine olan teveccühünün çok yoğun olduğunu ve Mart’ın sonunun bahar olduğunu dile getirdi.

Merkezefendi adayı Şeniz Doğan ise tek amaçlarının Millet ittifakının tüm belediyeleri alarak sosyal belediyeciliği sağlamak olduğunu ve bu uğurda ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirtti.

Millet ittifakının Büyükşehir Belediye adayı Ümit Bahtiyar, gezdiği tüm ilçelerde herkesin varını yoğunu ortaya koyduğunu, güzel çalışmaların olduğunu gördüğünü ve merkezde de teşkilatların iş birliğinin başarılı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Bahtiyar, yarınki mitinge de tüm halkın davetli olduğunu sözlerine ekledi.    

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.