''Milletimizin En Hassas Noktası Atatürk''

''Milletimizin En Hassas Noktası Atatürk''

''Milletimizin En Hassas Noktası Atatürk''

A+A-

 Atatürk üzerinden son günlerde yaşanan tartışmalara AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin bu sözlerle noktayı koydu. Şahin Tin; “Kahraman milletimizin ortak değeri olan Gazi Atatürk’ü kimse kendi tekelinde görüp bir ayrışma hadsizliğinde bulunamaz” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Atatürk üzerinden son günlerde yürütülmeye çalışılan tartışmalara ilişkin yaptığı açıklama ile noktayı koydu. Milletvekili Şahin Tin, yaptığı yazılı açıklamasında; “Milletimizin en hassas noktalarından biri ve ortak değeri olan Atatürk üzerinden siyaset yaparak prim elde edeceğini düşünen ana muhalefet yine yanlış yola sapmış ve duvara toslamıştır. Bilinmelidir ki, Atatürk hiçbir siyasi kurum ya da kuruluşun tekelinde değildir. CHP’nin tekelinde hiç değildir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu aziz milletin ortak değeridir” dedi.

 

‘ATATÜRK’ÜN İZİNDE YÜRÜMEK, ESERLER ÜRETMEKLE OLUR’

 

Ana muhalefet partisinin lafla Atatürkçülük yapma geleneğinden artık uzaklaşması gerektiğini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye için taş üstüne taş koymayanlar, eser üretmeyenler nasıl oluyor da Atatürk’ün ilkelerinden, ideallerinden bahsedebiliyor ve izinden gittiğini söyleyebiliyor anlamak mümkün değil. Bu tarz siyasetin sokağı millete çıkmıyor. Ana muhalefet bunu artık görmeli ve anlamalı. Milletimizin değerleri üzerinden toplumu ayrıştırma hadsizliğinden artık ana muhalefet vazgeçmeli. Toplumumuzu Gazi Atatürk’ün yüksek şahsiyeti ve idealleri üzerinden ayrıştırmak hiçbir vatanpervere yakışmaz, bu anlayıştan Atatürkçüde olmaz. Kadim medeniyete sahip ülkemizin, yaşadığı en kritik dönüm noktalarında büyük mücadeleler vererek tarihi başarılara imza atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk her türlü zor şartlara rağmen Cumhuriyeti kurmuş ve aziz milletimize emanet etmiştir. Bizlerde bu emaneti namusumuz bilerek korumak ve yüceltmek için her ne pahasına ulursa olsun Atatürk’ün ideallerini başkaları gibi hamasi sözlerle değil, icraatlarımızla yaşatmayı ve geleceğe taşımayı kararlılıkla sürdürüyoruz. Şunu herkes bilsin, AK Parti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün miras bıraktığı Cumhuriyetin en sağlam teminatıdır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.