“Mutlu toplum için çalışmalarımız sürüyor”

“Mutlu toplum için çalışmalarımız sürüyor”

Honaz Belediyesi, ekonomik zorluklar içinde bulunan vatandaşlara karakış desteğini sürdürüyor.

A+A-

Özellikle zorlu pandemi döneminde dar gelirli ve desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlardan sıcak elini sakınmayan Honaz Belediyesi, Türkiye’nin içinde bulunduğu zorlu ekonomik dalgalanmada da vatandaşlara gıda, yakacak ve öğrencilere de kırtasiye yardımlarına devam ediyor. Honaz Belediyesi’nin yardıma muhtaç vatandaşların müracaat ettiği çözüm masası faaliyetlerine devam ederken; aynı zamanda Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı saha ekipleri tarafından gıda ve yakacak yardımları da adreslere dağıtılıyor.

Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışı gereği Honaz’da kimsenin yatağa aç girmemesi, her evin bacasının tüterek sıcak bir yuva haline gelmesi için çaba sarf ediliyor. Yapılan yardımlar vatandaşlara ekonomik anlamda katkı ve büyük bir destek anlamına gelirken, bu yardımlar son yıllarda özellikle sosyal hayatı önemli derecede etkileyen pandemi döneminde de kesintisiz sürdürüldü. 2021 yılının son üç ayında 28 haneye gıda yardımı, 2022 yılının başından bu zamana yana ise 58 haneye gıda ve yakacak yardımı yapıldı.

“Mutlu toplum için çalışmalarımız sürüyor”

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek her alanda olduğu gibi vatandaşların yaşam şartlarını kolaylaştıracak çalışmaları da büyük özveri ve gayretle sürdürdüklerini söyledi. Başkan Kepenek; “Belediyemize gelen başvurular inceledikten sonra ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza yardımlarımız yapılıyor. Zorlu hayat koşulları ve ekonomik süreçte vatandaşlarımızın yanların olmaya onlardan belediyemizin sıcak elini hissettirmeye gayret ediyoruz. Mutlu bir toplum için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.