Nuriye'ye Güzel Haber

Nuriye'ye Güzel Haber

Denizli’de 11 yaşındaki Nuriye Gürel için başlatılan yardım kampanyası mutlu sonla bitti.

A+A-

Sol eli olmayan Nuriye için başlatılan kampanyaya ünlü sanatçı Haluk Levent’in de desteği başlatılan yardım kampanyasında genç kız için gerekli olan 139 bin TL toplandı.

Merkezefendi ilçesi Adalet Mahallesinde yaşayan Erdem Gürel ve Müşerref Gürel çiftinin doğuştan sol eli olmayan kızı Nuriye Gürel için güzel haberler gelmeye devam ediyor. Gitar çalmayı çok seven ve Haluk Levent ile şarkı söylemek isteyen Gürel'in bu isteği ünlü sanatçı tarafından kırılmamıştı. Sosyal sorumluluk projelerine desteği ile bilinen sanatçı, Denizli'ye geldiğinde Nuriye ile düet yapmaya söz verdi. Ünlü sanatçı düet sözünün ardından genç kız için başlatılan yardım kampanyasına da destek oldu. Levent, sosyal medya adresinden kampanyayı paylaştı.

PARA TOPLANDI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından tüm Türkiye Nuriye için seferber oldu. Gelen son bilgilere göre Nuriye’nin sol kolu için gereken 139 bin TL toplandı. Bundan sonra kızın son kontrolünün ardından biyonik kolun sağlıklı bir şekilde monte edileceği öğrenildi. Ünlü sanatçı Haluk Levent'te sosyal medya adresinden sevinçli haberi verdi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.