ODTÜ Kampanyasına Denizlili Gruptan Destek

ODTÜ Kampanyasına Denizlili Gruptan Destek

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde her sene yapılan Uluslararası Bahar Şenliği'nin yapılması için bir destek de Denizlili gruptan geldi,

A+A-

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde her sene yapılan Uluslararası Bahar Şenliği maddi imkansızlardan ötürü geçtiğimiz günlerde iptal edildi. Haluk Levent öncülüğünde bir grup sanatçı ise bahar şenliklerinin yapılması için öğrencilere destek vermeye başladılar ve konserlerini ücretsiz bir şekilde ODTÜ'de yapacaklarını ifade ettiler.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) her yıl düzenlenen Uluslararası Bahar Şenliği, mevcut teknik ve idari olanakları ile yetersizliği nedeni ile Rektörlük tarafından alınan karar ile iptal edildi. Bu durum üzerine tüm Türkiye’de ünlü sanatçılar bahar şenliklerine sahip çıkarak ücretsiz konser vereceklerini duyurdu.

S.S.Ç’DEN DE DESTEK 

Denizli Barosu’na bağlı 5 avukat tarafından kurulan S.S.Ç rock grubu da bahar şenliklerinde ücretsiz konser vermeye hazır olduklarını, grup üyesi Ozan Orpak’ın sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşım ile duyurdu. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, “Denizli Barosuna bağlı 5 avukattan oluşan ve S.S.Ç’lere dikkat çekme amaçlı kurulan “S.S.Ç” rock grubu olarak şenlikte ücretsiz olarak sahne almaya hazırız. Ankara’ya kendimiz geleceğiz. Yol parası da istemiyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.