Pamukkale Belediyesi Vatandaşın Yanında

Pamukkale Belediyesi Vatandaşın Yanında

Korona virüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağı kararı uygulanması ile Pamukkale Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubu vatandaşların yardımına koştu.

A+A-

Beledi ekipleri aralıksız bir şekilde çalışırlarken ilçe çapında temizlik ve dezenfekte çalışmalarına da devam ediliyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Siz evde kalın, biz sizin için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Küresel koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi adına ülkemizde aralarında Denizli’nin de bulunduğu 30 Büyükşehir ile Zonguldak’ta bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Pamukkale Belediyesi, vatandaşların yanında olmaya bu zamanda da devam ediyor. 112 ve 444 9 220 nolu Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi’ne gelen talepler özel ekipler tarafından karşılanıyor. Bu hatta gelen talepler genelde hastaneye ulaşım, eczaneden ilaç alınması gibi sağlıkla ilgili konular olurken bazı vatandaşlar da ekmek talebinde bulunuyor. Pamukkale Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubu, vatandaşların taleplerini yerine getiriyor. Cumartesi ve Pazar günü 24 saat boyunca faal olacak Pamukkale Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubu, 61 mahallede yaşayan vatandaşların acil olan ihtiyaçlarını karşılama konusunda yardımcı oluyor. Pamukkale Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı. İlçe genelinde bir çok noktada bulunan kedi ve köpek yuvaları ile sokak hayvanlarının yoğun olduğu yerlere Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından mama ve su konularak sokaktaki dostlar da unutulmadı.

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DA SÜRÜYOR

Pamukkale Belediyesi sadece Vefa Grubu ile değil her birimi ile hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp toplama çalışmalarını rutin olarak sürdürürken, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelinde dezenfekte ve ilaçlama hizmetlerine devam ediyor. 61 mahallede cadde ve sokak dezenfekte çalışmaları ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. Ayrıca akşamları da sinek ile mücadele çalışmaları kapsamında ilaçlamalar devam ediyor. Larva ile mücadele ile fare ve hamam böceği şikayetleri de Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde 65 yaş üstü vatandaşların ev dezenfekte talepleri de yerine getiriliyor. 

SİZ EVDE KALIN, BİZ SİZİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, devletin bu zor dönemde her türlü imkanla vatandaşının yanında olduğunu belirterek, koronavirüs salgınından korunmak için evde kalınması gerektiğini söyledi. Sokağa çıkma yasağında Pamukkale’de yaşayan vatandaşların hiçbir sıkıntı yaşamaması için Pamukkale Belediyesi’nin tüm imkanlarını seferber ettiğini dile getiren Başkan Örki, “Ülke olarak koronavirüs ile büyük bir mücadele veriyoruz. Devletimiz bu konuda sokağa çıkılmaması yönünde karar aldı. Bu zor zamanları hep birlikte aşacağız. Hafta sonunu kapsayan sokağa çıkma yasağı boyunca halkımızın mağduriyet yaşamaması için biz gereken her türlü tedbirimizi aldık. 444 9 220 nolu numaradan ulaşılan Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi’ne gelen talepleriniz Pamukkale Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubu’ndaki arkadaşlarımız tarafından hızlıca yerine getiriliyor. Bunun yanında temizlik ve sağlık ile ilgili rutin çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Pamukkale Belediyesi olarak bu zor dönemden bir an önce kurtulmak için vatandaşlarımıza güç vermeye devam ediyoruz. Pamukkale’de yaşayan herkesten tek ricamız var, siz evde kalın biz sizin için çalışmaya devam ediyoruz. Daha güzel ve daha sağlıklı günlere ulaşmak için evde kal Pamukkale” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.