Pamukkale'de İşler Netleşiyor

Pamukkale'de İşler Netleşiyor

31 Mart Yerel seçimlerinde Denizli'de en çok merak edilen ilçe Pamukkale'ydi. CHP bu konuda kararını verdi.

A+A-

Bugün yapılan toplantıya CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, Gülizar Karaca, İl Başkanı Mahir Akbaba ve Pamukkale Adayı Ahmet Divarcı katıldı. Ayrıca Pamukkale Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Ferhat Arslan da Divarcı’ya destek olmak amacıyla partisinden istifa etmişti. Arslan da toplantıda olanlar arasındaydı.

Divarcı'yla Devam

Yapılan açıklamalarda CHP'nin Ahmet Divarcı ile yoluna devam edeceği ifade edildi. Konu ile alakalı konuşana Milletvekili Gülizar Karaca, İyi Parti'nin aday çıkarıp çıkarmayacağı bilmediğini, bunun da ihtimal dahilinde olduğunu ama kendilerinin Divarcı ile yola devam edeceklerini ifade etti.

Toplantıda Ferhat Arslan'a parti rozetini Vekil Gülizar Karaca taktı.

51243182_1035506969969790_7318636538810597376_n-(1).jpg

CHP adayını açıkladıktan sonra gözler İyi Parti'ye çevrildi. İyi Parti kendi adayını mı çıkaracak yoksa Divarcı'yı mı destekleyecek. Bunun da birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Ekibimle Çalışıyorum

Toplantının devamında yaklaşık yarım saat basın mensupları ile sohbet eden CHP Pamukkale Belediyesi Adayı Ahmet Divarcı, aylar öncesinden çalışmalara başladıklarını, geniş bir ekiple mahallae mahalle gezerek sokağın nabzını tutup projelerini geniş bir kesime anlattıklarını ifade ederek, İyi Parti ile olan ittifaka her zaman saygı duyduğunu ama Pamukkale'de CHP'nin adayının kendisi olduğunu ifade etti.

Yepyeni bir Pamukkale meydana getireceklerini belirten Ahmet Divarcı'nın açıklamaları şu şekilde:

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.