PAÜ'de Şiir Şöleni

PAÜ'de Şiir Şöleni

PAÜ'de Şiir Şöleni

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Şiir Topluluğu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu ve Uluslararası Öğrenci Topluluğu üyelerinin katılımıyla, 21 Mart Dünya Şiir Günü nedeniyle PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde Uluslararası Şiir Dinletisi programı düzenlendi.

Pamukkale Üniversitesi Şiir Topluluğu, Uluslararası Öğrenci Topluluğu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu 21 Mart Dünya Şiir Günü nedeniyle, Uluslararası Şiir Dinletisi programında Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Programa sanatseverler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

PAÜ Şiir Topluluğu danışmanı Öğr. Gör. Havva Ergür’ün hazırlayıp yönettiği programda, Türkiye’den Necip Fazıl’dan Orhan Veli’ye 16 şiir seslendirilirken; Bangladeş, Kazakistan, Arnavutluk, Tanzanya, Özbekistan, Rusya ve Somali ve Kenya olmak üzere 8 farklı ülkeden şairler, müzisyenler eşliğinde seslendirdiği şiirler ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

PAÜ Şiir Topluluğu Danışmanı, Eğitim Fakültesi Öğr. Gör. Havva Ergür’ün verdiği desteklerden dolayı PAÜ Rektörlüğüne, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Daire Başkanlığı’na, katılan davetlilere teşekkür etmesinin ardından, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci tarafından şair ve müzisyenlere çiçek takdimi ile program son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.