PAÜ’de Yeni Dönem Başlıyor

PAÜ’de Yeni Dönem Başlıyor

PAÜ 2019-2020 Akademik Yılı açılış töreni 9 Ekim tarihinde yapılacak

A+A-

Pamukkale Üniversitesi tarafından düzenlenen 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni 9 Ekim Çarşamba günü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

2019-2020 Akademik Açılış Töreni’nde ilk dersi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet İnam: “Türkiye’de Bilim ve Felsefenin Kültürel İmkânları” başlığı ile verecek.

Fuat Sezgin de Anılacak

Akademik Açılış Töreni’nde; hayatını bilim tarihine adayan, yaptığı değerli çalışmalar ile 2013 yılında Cumhurbaşkanlığı tarafından ödüllendirilen kıymetli bilim insanı Prof. Dr. Fuat Sezgin de anılacak. Ayrıca, tören kapsamında Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan Prof. Dr. Fuat Sezgin’e ait portrelerin ve Prof. Dr. Fuat Sezgin’in hayatını anlatan kısa filminin yer aldığı bir sergi de Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda yer alacak.

9 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 14.00'de başlayacak törene, il protokolü ile birlikte Pamukkale Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri iştirak edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.