Ramazanda Hizmetler Tam Gaz

Ramazanda Hizmetler Tam Gaz

Acıpayam Belediyesi Fen işleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yapılan Akalan Mahallesi Çarşı Cami, çevre ve peyzaj düzenlenmesine başlanıldı.

A+A-

Çevre ve Peyzaj çalışmalarında caminin etrafına taş döşeme ve cami ışıklandırılmasının yanında ibadethanelerin eksik yerleri de yapılacak, cami bahçesinde yapılan çimlendirme ve ağaçlandırmanın bitmesi ile beraber Akalan Mahalle çarşı  cami daha bakımlı hal alacak.

Peyzaj düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Vatandaşların ibadet alanlarından bir tanesi olan Akalan Mahallemiz Çarşı Cami için gerekli olan çalışmaları yaptıklarını, Belediye ekiplerince  avlu düzenlemesi ve bitki dikiminden sonra çim ekimi işlemleri ile sürecek olan çalışmaların bitmesi ile şehrin estetiğine uygun bir cami bırakmayı hedeflediklerini, bahçede yapılan düzenleme ile cami cemaati için daha rahat bir ortam tasarlanmış olacağını dile getirdi.

Karahöyük mahallesinde Çalışma

İlçe merkezi ve mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren  ekipler mahalle yollarını taş döşemeye hazır hale getiriyorlar.

Acıpayam Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Karahöyük mahallesinde mahalle sokaklarını kilit parke taşına hazır hale getirip çalışmalara başlayacaklar.

Kapalı Pazaryeri

Acıpayam Belediyesi, ilçenin her mahallesine açık ve kapalı pazaryerleri yapmayı sürdürüyor. Bu kapsamda bir pazaryeri de Yeşildere mahallesine  yapılıyor.

Acıpayam  Belediyesi vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabilmeleri amacıyla Yeşildere Mahallesine  de kapalı Pazar yeri yapıyor.

Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,  Yeşildere Mahallesi’ndeki kapalı pazaryeri çalışmaları hakkında incelemeler yaptı.

Başkan Şevkan, mahalle muhtarı ve  mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda Yeşildere mahallesinde kapalı pazaryeri yapımının bitirildiğini, inşallah kısa zamanda vatandaşların hizmetine açmış olacaklarını, şimdiden tüm mahalle halkına hayırlı uğurlu olmasını dilediğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.