Seviye Okulları Uzaktan Eğitime Başladı

Seviye Okulları Uzaktan Eğitime Başladı

Denizli Özel Seviye Okullarında uzaktan eğitim başladı.

A+A-

Dünyayı ve ülkemizi etkileyen korona virüsünün ardından eğitime ara verilmiş ve uzaktan eğitimler bugün itibariyle başlamıştı. Denizli Özel Seviye Okulları'nca yapılan açıklamada da uzaktan eğitimlere başlandığını ifade edildi.

1-018.jpg

Özel Seviye Okullarından konu ile alakalı şu açıklama yapıldı:

"Saygıdeğer Öğretmenlerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, 

Dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgınının ülkemize etkisini en aza çekmek amacıyla MEB’in aldığı karar doğrultusunda  ülkemiz genelinde uygulamaya konulan uzaktan eğitim (online) sürecine Haftada kırk saat olmak üzere canlı olarak dersleri anlatım yapacağımız sistemimize Seviye Eğitim Kurumları olarak Pazartesi günü başlıyoruz. Bu sürecin sağlıklı ve başarılı geçmesi ile bu sürecin en kısa sürede sona ermesi en büyük temennimizdir. 

Ücretsiz Yayınlar

Bu süreç içerisinde ülkemizdeki tüm öğrencilerin yararlanabileceği ve destek  olması amacıyla ücretsiz bir şekilde yayınlarımızın içeriğine 

www.seviyedijital.com ve  www.ozgunkitap.com adreslerimizden kolayca ulaşabilirler.

Bu doğrultuda Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz dijital platformlarımıza kolayca üye olabilirler ve yayınlarımızı hem online hem de offline olarak akıllı tahtalarda, Android ve IOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarda doğrudan kullanabilirler. 

2-015.jpg

Seviye Eğitim Kurumları olarak Bu süreçte yaşayacağınız problemler ve sıkıntılarda teknik ve akademik ekiplerimizle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Tüm eğitim kadromuz ile öğrencilerimize başarılar, sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz. "
3-014.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.