Sıcak Karşılama Başkanı Ağlattı

Sıcak Karşılama Başkanı Ağlattı

Denizli’nin Çal ilçesinde Belediye Başkanı ve MHP’nin Başkan adayı Fethi Akcan, seçmenlerin karşısında göz yaşlarına hakim olamadı.

A+A-

Akcan, doğup büyüdüğü Dağmarmara’da havai fişekli ve meşaleli, davul zurnalı karşılama ve vatandaşların sıcak ilgisi nedeniyle ağladı.

31 Mart yerel seçimlerinin final haftasına girilirken, Başkan Fethi Akcan ve ekibi, Akcan’ın doğup büyüdüğü Dağmarmara Mahallesi’ne seçim propagandası için gitti. Mahallenin girişinde yüzlerce kişi meşale yaktı, havai fişekler atıldı. Davul-zurna eşliğinde kurban kesildi. Yaşlı bir adam kesilen kurbanın kanını Akcan’ın alnına sürerek, “2014’te çıktığın yolda başarılı oldun. Allah seni ve bizi utandırmadı. Karaoğlan, yolun açık olsun” dedi.

Bugün Bizim Düğünümüz

Mahalle meydanında vatandaşlarla kucaklaşan Akcan, bir anda çok duygulandı ve ağlamaya başladı. Fethi Akcan, “Henüz 7 yaşında tütün topladığım, dağlarında keçi otlattığım, rahmetli babam ile annemin mezarının olduğu Dağmarmara’da hemşehrilerimin olağanüstü ilgisi beni çok duygulandırdı. Doğduğum mahalleye en son otomobil konvoyu, annemin cenazesi için gelmişti. Cenazeden sonra yine bir konvoyla buraya geldim. Bugün de bizim düğünümüz” diye konuştu.

Akcan, “15 bin seçmenin olduğu Çal’da hedefimiz 10 bin oydur. Bunu başaracağız. Hangi siyasi görüşten olursa olsun herkesin oyuna talibiz. Kardeşliği inşa ettiğimiz Çal’da, kazanan yine kardeşlik olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.