Sistem Kuruldu, Yola Devam

Sistem Kuruldu, Yola Devam

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği’nin 12.Geleneksel Ödül Töreni Başkent Ankara’da yapıldı.

A+A-

Yapılan törende Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Yılın Belediye Başkanı Ödülü”ne layık görüldü. Akcan, meclisimizde görevli MHP, CHP ve AK Partili çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiğini, bu ödülün Çal halkına ait olduğunu ve kendisinin de bu ödülü onlar adına aldığını dile getirdi.

KAMU-DER’in yaptığı açıklamada, gerçekleştirilen saha çalışması sonucunda Fethi Akcan’a “Yılın Belediye Başkanı” ödülü verildiği ifade edildi. Ankara’da Gürkent Otel’de yapılan ödül törenine siyasiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş dünyasından çok sayıda davetli katılımda bulundu.

SİSTEMİ KURDUK, YOLUMUZ AÇILDI

“Yılın Belediye Başkanı” ödülüne layık görülen Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, ödülü Çal halkı adına aldığını, bunun yanında ödülün de Çal halkına ait olduğunu vurguladı. Akcan, Mecliste görevli MHP, CHP ve AK Partili çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiğini, bu ödülün Çal halkının olduğunu, kendilerinin de onların adına aldığını, bilindiği gibi 2014 senesinde yerel yönetimde göreve başladıklarını, Denizli’nin Büyükşehir olduğunu ve belde belediyelerin kapandığını, göreve geldikten sonra enerjilerinin çoğunu Büyükşehir sebebi ile yeniden yapılanmaya verdiklerini, sistemi kurmanın biraz zaman aldığını, şimdi artık sistemi kurduklarını, yollarının açıldığını, yeni dönemde Çal’a daha verimli hizmetler yapılacağını ve ödül almasına sebep olan Çal halkına bir defa daha teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.