TADDEF’TEN TİCARET  İL MÜDÜRÜ MÜCAHİT YALÇIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TADDEF’TEN TİCARET  İL MÜDÜRÜ MÜCAHİT YALÇIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 Ticaret İl Müdürlüğüne atanan Mücahit Yalçın’ı makamında ziyaret eden, Serdar Ünsal  ve Özkan Aydın sohbet ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

A+A-

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve   Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal ,  yönetim kurulu üyesi Özkan Aydın ile   Ticaret İl Müdürü Mücahit Yalçın’ı,ziyaret ederek ,yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak Yüreğim İrevan’da Kaldı ve Soykırım kitabını hediye etti.            Ticaret İl Müdürlüğüne atanan Mücahit Yalçın’ı makamında ziyaret eden, Serdar Ünsal  ve Özkan Aydın sohbet ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.                  Dernek başkanı Serdar Ünsal,derneğin faaliyetini ve kuruluş amacını anlatarak sivil toplum örgütü olarak her alanda Türkiye ve Azerbaycan’ın sesi olmaya iki ülkenin menfaatleri için mücadele etmeye çalışıyoruz. Özellikle her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türkiye ve Azerbaycan’ı zorda bırakmayı amaçlayan Ermeni diasporasına karşı mücadele ediyor onların gerçek yüzlerini kamuoyu oluşturarak dünyaya basın yayın aracı ile duyurmaya çalışıyoruz. Çeşitli toplantılarla Ermenilerin gerçek yüzlerini anlatıyoruz.”dedi.

                 Dernek üyesi Özkan Aydın ‘da “Ermenilerin her alanda Türk Milletinin başına bela olduğunu belirterek, Ermenistan’da bulunan Medzomor nükleer santralının tehlike saçtığını Iğdır’da kanser vakalarının arttığını bu santralin bir an önce kapatılması gerektiği hususunu anlattı.                      Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Ticaret İl Müdürü  Mücahit Yalçın ,Ermenilerin Türkiye’de ve Azerbaycan’da yaptıkları katliamları unutmamız mümkün değil ,Hocalı Soykırım  halen  yüreğimizde yaradır. Azerbaycan’ın kahraman ordusu Ermenilere gereken dersi vererek Karabağ’ı işgalden kurtardı. “dedi.

Yalçın,Serdar Ünsal  ve Özkan Aydın’a ziyaretten dolayı teşekkür ederek dernek çalışmalarında  başarılar diledi.          Başkan Serdar Ünsal,kendi yazdığı Yüreğim İrevan’da Kaldı ve Soykırım kitabını  Tcaret  İl Müdürü  Mücahit Yalçın’a hediye ederek ,”Bu kitaplarda Ermenilerin Türk Milletine yaptığı soykırımlar anlatılıyor. dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.