Taşkının Ulaşıma Kapattığı Yol Açıldı

Taşkının Ulaşıma Kapattığı Yol Açıldı

BÜYÜK Menderes Nehri'nin taşması üzerine, Denizli'nin Baklan İlçesi'ndeki Kavaklar ve Beyelli mahallelerini birbirine bağlayan köprünün geçiş noktaları sular altında kaldı. Baklan Belediyesi, köprünün geçiş noktalarına 100 kamyon kum döktü ve yolu ulaşıma

A+A-

BÜYÜK Menderes Nehri'nin taşması üzerine, Denizli'nin Baklan İlçesi'ndeki Kavaklar ve Beyelli mahallelerini birbirine bağlayan köprünün geçiş noktaları sular altında kaldı. Baklan Belediyesi, köprünün geçiş noktalarına 100 kamyon kum döktü ve yolu ulaşıma açtı. 


Baklan İlçesi'nde Büyük Menderes Nehri'nin taşması nedeniyle ulaşıma kapanan yol açıldı. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, "12 kamyon, 2 kepçe, 1 greyder ile çalışarak kısa sürede köprünün ulaşıma açılmasını sağladık. Bahar yağışları sonrası sular altında kalan Kavaklar ve Beyelli Mahallesi köprü geçişlerinde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli tüm tedbirleri alarak 1 gün içerisinde kapanan yolu ulaşıma açtık. Su seviyesinin yüksek olduğu diğer bölgelerimiz de gözetimimiz altında. Olası bir su taşkınına karşı her zaman ekiplerimiz hazır durumda" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.