Tavas İlçemizden Kısa Kısa Hizmet  Haberleri

Tavas İlçemizden Kısa Kısa Hizmet Haberleri

Tavas Belediyesi ziyaretlerine, desteklerine ve hizmet etmeye devam ediyor.

A+A-

“SEVGİ”DE ENGEL YOK

 

Tavas Belediyesi, Tavas’ın Yorga mahallesinde oturan ihtiyaç sahibi Serinkan ailesine “SEVGİ” elini uzattı. İhtiyaç sahibi olan Serinkan ailesinin engelli kızları Büşra’ya tekerlekli sandalyesi evinde teslim edildi. Tavas Belediyesi Sevgi Eli ekipleri tarafından teslim edilen tekerlekli sandalye Büşra ve ailesini çok mutlu etti. Büşra ve ailesi ekiplerle Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’a selamlarını ve teşekkürlerini ilettiler. “Hep Birlikte Elele” diyerek Tavas Belediyesi bünyesinde oluşturulan Sevgi Eli kapsamında, yaşlı, bakıma muhtaç, kimsesiz, dar gelirli, gazi ve şehit ailelerine desteğini sürdürmeye devam ediyor.

 

 

BAŞKAN AKYOL ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

 

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, sanayi caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek çalışmalar konusunda esnafı bilgilendirdi. Vatandaşlardan gelen istek ve talepleri dinledi. Sanayi esnafıyla tek tek tokalaşan Belediye Başkanı, tüm esnaflara hayırlı işler diledi. Her fırsatta esnafı sık sık ziyarette bulunan Başkan Akyol'a esnaflar teşekkür etti. Daha sonra Başkan Akyol, Tavas Kaymakamı Osman Varol, Kale Kaymakamı İhsan Ayrancı, Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin ile birlikte sanayi esnafının vermiş olduğu hayır yemeğine katıldılar.

 

Belediye Başkanı Akyol, hizmeti insan odaklı yaptıklarını ifade ederek, "Yaptığımız tüm hizmetler halkımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Tavasımız'ı yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecek" dedi.

 

 

OYUN GRUPLARI GELMEYE BAŞLADI

 

Tavas Belediyesi, ilçeye yeni park ve çocuk oyun grupları kazandırmaya devam ediyor ve mahallerin öncelikli ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Klasik parkların yerine fonksiyonel ve insanlara en güzel şekilde hizmet verecek çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Tavas Yarengüme sitesi, Babaküstü mahallesi, Ebecik mahallesi, Seki mahallerinde atıl durumdaki merkezi alanları park olarak düzenleyerek, çocuk oyun grubu kurulumuyla birlikte halkımızın hizmetine sunacağız. Mahallerimizdeki çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlama adına hayırlı olsun... Her alanda olduğu gibi bu konudaki çalışmalarımıza da Tavas Belediyesi olarak özveriyle devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.